Jeugdzeilcursus met een catamaran

Op zee zeilen met een catamaran? Alles leren over de wind, stroming en getijden en nog veel meer? Dat kan op het strand bij Catamaranschool Zeehelden.  Op zondagen kan je de jeugdzeilcursus ‘Zeehelden’ volgen. In zes zondagen maak je kennis met de leukste sport van Nederland. Aan het eind van de cursus kan je een van de vijf Zeehelden diploma’s halen. Als er te veel of te weinig wind is om te zeilen zal er een alternatief programma zijn zoals golfsurfen of bodyboarden.

Voor wie?

De jeugdzeilcursus is voor waterratten van 10 tot en met 18 jaar. In het bezit van zwemdiploma B of vergelijkbaar zwemdiploma.

Waar?

De jeugdzeilcursus wordt gehouden bij de KZVW aan de Wassenaarseslag in Wassenaar en bij de KZVS aan het zwarte pad in Scheveningen.

Wanneer?

Zondag 9 juni t/m zondag 14 juli 2019 (ochtend) Wassenaar
Zondag 9 juni t/m zondag 14 juli 2019 (ochtend of middag) Scheveningen
Zondag 8 september t/m 13 oktober 2019 (ochtend) Wassenaar

Tijden

Op zondag zeilt ochtendgroep van 10:00 – 13:00 en de middaggroep van 14:00 – 17:00.

Kosten

De kosten voor het jeugdzeilprogramma ‘Zeehelden’ bedragen € 265,- per cursus.

What else?

Catamaranschool Zeehelden heeft kleding en uitrusting beschikbaar. Het is echter beter om je eigen wetsuit en/of zwemvest en/of schoentjes te hebben.

Klik hier om je aan te melden voor de jeugdzeilcursus!

Catamaranschool Zeehelden werkt samen met KZVW en heeft als primaire doelstelling het bevorderen van de watersport aan de noordzeekust.