Cadeaubon 1 dag privéles catamaranzeilen voor 2 personen

 350,00

Cadeaubon catamaranzeilen privéles voor 2 personen

Op voorraad

Cadeaubon t.w.v. € 350,-

1 dag privéles voor 2 personen

Een dag privéles catamaranzeilen duurt van 10:00 tot 17:00 uur en is inclusief lunch. Al het benodigde materiaal (wetsuit, zwemvest, trapeze en safety gear) is voorhanden.  Een eigen wetsuit, zwemvest of schoentjes kunnen natuurlijk worden meegenomen. In ieder geval moeten zwemkleding en een handdoek worden meegebracht.

Er wordt gevaren met 1 instructeur aan boord. De lesopzet zal speciaal op de ervaring en de ambitie van de deelnemers worden toegespitst.

De lessen vinden plaats vanaf het strand aan de Wassenaarse Slag bij het clubhuis van de KZVW. Met de auto is het ongeveer 10 minuten rijden vanaf de afslag Wassenaar (A44). Er zijn twee ruime parkeerplaatsen. De zeilschool bevindt zich na de strandopgang aan de Wassenaarseslag 300m naar links, voorbij strandpaviljoen Sport.

Na betaling kan de cadeaubon worden gedownload. Print de bon en noteer hierop het bestelnummer. Het bestelnummer staat op de factuur. Zonder vermelding van het bestelnummer is de cadeaubon ongeldig.

De ontvanger van een cadeaubon kan een e-mail sturen naar info@catamaranschool.nl om in overleg een datum voor een les te bespreken.