Surfles

 110,00

Zes surflessen op zondag, tijd 11:00 – 12:30. Bij Zeehelden op het strand van de Wassenaarseslag. Leeftijd 8 t/m 16 jaar.

Surfles Wassenaar

Locatie:
Strand, Wassenaarse Slag clubhuis KZVW. Aan een van de fijnste stranden van Nederland is ons clubhuis ingericht met onder andere een lunchruimte, kleedkamers met sanitair en douche en een ruim terras. Met de auto is het onze locatie ongeveer 10 minuten rijden vanaf de afslag Wassenaar (A44).

Vereisten:
De surfkampen zijn voor waterratten van 8 tot en met 16 jaar. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A of een vergelijkbaar diploma.

Vorm:
Dat er op de Noordzee goed gesurft kan worden, is al een tijd bekend. In het voor- en najaar is het nu ook mogelijk om op surfles te gaan bij Zeehelden aan de Wassenaarse slag. Of je nu voor het eerst surft of het unieke surfgevoel al helemaal te pakken hebt, bij ons zit je goed! Tijdens de lessen hebben we een afwisselend programma wat onder andere bestaat uit:
– Golfsurfen in het water en training op de kant
– Veiligheid
– Stroming en getijden

Begeleiding:
Teamleider Remon Tas en instructeurs.

Kosten: zes lessen van 90 minuten kost € 110,-

Materiaal:
De lessen zijn inclusief surfboard en wetsuit. Als je eigen een eigen wetsuit hebt, kan je deze natuurlijk ook gebruiken.