Bedrijfsuitje Catamaranzeilen

Bent u op zoek naar een sportief en spectaculair bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest? Bij catamaranschool Zeehelden kunt u catamaranzeilen, golfsurfen, branding-kajakken en beachvolleyballen met vrienden of collega’s. De middag kan ook nog met een heerlijke BBQ worden afgesloten. Groepen groter dan 30 personen kunnen voor de BBQ terecht bij onze buren strandpaviljoen Sport.

Onze locatie is ook geschikt voor vergaderingen, teambuilding, inspiratie sessies en dergelijke. De programma’s kunnen op uw specifieke wensen worden afgestemd. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Catamaranzeilen

Catamaran zeilen is de meest spectaculaire vorm van zeilen. Hoge snelheden, één drijver los, hangen in de trapeze, dwars door de branding heen, dat zijn de fascinerende kenmerken van catamaran zeilen. Onder begeleiding van de Zeehelden instructeurs zal het catamaranzeilen uw uitje tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Gelijktijdig zeilen met:
6 tot 8 personen: € 85,- p.p.
9 tot 12 personen: € 80,- p.p.

Wisselprogramma catamaranzeilen en strand:
8 tot 12 personen: € 60,- p.p.
13 tot 24 personen: € 55,- p.p.

Brandingkajakken

De sit-on-top kajak is perfect om flink te stoeien met de branding. Na de intructie op de kant gaat u de golven te lijf. Een zwemvest en een helm zorgen voor de nodige veiligheid. Plezier gegarandeerd!

Gelijktijdig met 6 tot 12 personen: € 40,- p.p.
Wisselprogramma met strand met 13 tot 24 personen: € 35,- p.p.

Golfsurfen

Golfsurfen is erg populair en dus ideaal om met een groep te doen. U krijgt eerst uitleg op het strand waarna er mooie ritten op de golven gemaakt kunnen worden.

Gelijktijdig met 6 tot 12 personen: € 40,- p.p.
Wisselprogramma met strand met 13 tot 24 personen: € 35,- p.p.

Combinaties

Wat is er leuker dan meerdere watersporten tijdens uw uitje te doen? De verschillende combinaties van catamaranzeilen, brandingkajakken en golfsurfen zorgen voor een spectaculaire en sportieve dag. Een deel van de groep hangt in de trapeze van de catamaran, een ander deel laat mooie moves op het surfboard zien en weer een ander deel rijd op de golven met een kajak. Als u het wat rustiger aan wilt doen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met een deel van de groep op het strand/terras te blijven.

Wisselprogramma catamaranzeilen en brandingkajakken of golfsurfen:
8 tot 12 personen: € 95,- p.p.
13 tot 24 personen: € 90,- p.p.

Wisselprogramma catamaranzeilen en brandingkajakken en golfsurfen:
8 tot 12 personen: € 130,- p.p.
13 tot 24 personen: € 125,- p.p.
25 tot 36 personen: € 120,- p.p.

Wisselprogramma catamaranzeilen en brandingkajakken of golfsurfen en strand:
13 tot 24 personen: € 80,- p.p.
25 tot 36 personen: € 75,- p.p.

Wisselprogramma catamaranzeilen en brandingkajakken en golfsurfen en strand:
13 tot 24 personen: € 110,- p.p.
25 tot 36 personen: € 105,- p.p.
36 tot 48 personen: € 100,- p.p.

Voor een aanvraag neem contact met ons op.

Catamaranschool Zeehelden werkt samen met KZVW en heeft als primaire doelstelling het bevorderen van de watersport aan de noordzeekust.