Zeilkamp

Catamaranschool Zeehelden organiseert in de zomervakantie supergave zeilkampen. Er wordt namelijk met catamarans op zee gevaren wat natuurlijk super stoer en spectaculair is. Als je begint met catamaranzeilen dan zal je bij een instructeur aan boord zitten om alles te leren over sturen, zeilstanden, gewichtsverdeling en nog veel meer. 

Als alles goed is gegaan, kan je aan het eind van de week een van de vijf Zeehelden diploma’s bemachtigen. 

Wanneer je de basis van het catamaranzeilen goed in de vingers hebt, kan je zelfstandig met je maatje op een van de jeugdcatamarans leren varen. De instructeurs zullen je dan vanuit de motorboot coachen. Stel je eens voor: hangend in de trapeze racen over de Noordzee golven…

Tijdens de week zullen we nog veel meer leuke activiteiten doen die perfect bij het strand passen. In de golven gaan we bodyboarden, golfsurfen, suppen en/of brandingkayakken. Op het strand zullen we spellen en fun sports doen. 

Bij het zeilkamp ligt de nadruk op catamaranzeilen, maar als er door (weers)omstandigheden niet gevaren kan worden, hebben we heel veel mooie alternatieven waardoor een leuke week gegarandeerd is.

Zeilkamp met een catamaran

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Voor wie?

De zeilkampen zijn voor waterratten van 10 tot en met 18 jaar oud.

Wanneer?

De zeilweken vinden plaats in de zomervakantie van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

De data voor het seizoen 2024 zijn de volgende


– 15 juli t/m 19 juli
– 22 juli t/m 26 juli
– 29 juli t/m 2 augustus
– 12 augustus t/m 16 augustus
– 19 augustus t/m 23 augustus

Waar?

Bij Zeehelden aan de Wassenaarse Slag.

Kosten

De kosten voor de zeilkampen bedragen € 450,- per week. Dit is inclusief al het benodigde materiaal, de dagelijkse lunches, tussendoortjes en drinken, en een afsluitende BBQ.