Surfkamp in Wassenaar

Surfkamp Wassenaar? Dat er op de Noordzee goed gesurft kan worden, is al een tijd bekend. Maar dat de Wassenaarse slag ook een prima ‘surfspot’ is, weten nog niet zoveel mensen. Golfsurfen en bodyboarden zijn wel al jaren belangrijke activiteiten van Catamaranschool Zeehelden. Vanaf 2017 is het ook mogelijk om op surfkamp te gaan bij Zeehelden aan de Wassenaarse slag. Of je nu voor het eerst surft of het unieke surfgevoel al helemaal te pakken hebt, bij ons zit je goed! Tijdens de week hebben we een afwisselend programma met veel surfen/bodyboarden maar ook suppen en kayakken, en strand spel en sport.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 tot en met 16 jaar

De surfkampen zijn voor waterratten van 8 tot en met 16 jaar. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A of een vergelijkbaar diploma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer?

Er is keuze tussen een surfkamp van 5 dagen en een surfkamp van 3 dagen. De surfkampen vinden plaats in de zomervakantie van maandag t/m vrijdag of maandag t/m woensdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

– 19 juli t/m 23 juli of 19 juli t/m 21 juli (vol)
– 26 juli t/m 30 juli of 26 juli t/m 28 juli (vol)
– 2 augustus t/m 6 augustus of 2 augustus t/m 4 augustus
– 16 augustus t/m 20 augustus of 16 augustus t/m 18 augustus
– 23 augustus t/m 27 augustus of 23 augustus t/m 25 augustus

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2021!

Waar?

Strand, Wassenaarse Slag clubhuis KZVW. Aan een van de fijnste stranden van Nederland is ons clubhuis ingericht met onder andere een lunchruimte, kleedkamers met sanitair en douche en een ruim terras. Met de auto is het onze locatie ongeveer 10 minuten rijden vanaf de afslag Wassenaar (A44) tussen Den Haag en Leiden.

450-1

Kosten

De kosten voor de surfkampen bedragen € 295,- voor 5 dagen. Dit is inclusief al het benodigde materiaal, de lunches en een afsluitende BBQ.
Voor het surfkamp van 3 dagen zijn de kosten € 179,-. Dit is inclusief al het benodigde materiaal en de lunches.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2021!

Klik hier om je aan te melden!