Surfkamp

Surfkamp Wassenaar? Dat er op de Noordzee goed gesurft kan worden, is al een tijd bekend. Maar dat de Wassenaarse slag ook een prima ‘surfspot’ is, weten nog niet zoveel mensen. Golfsurfen en bodyboarden zijn wel al jaren belangrijke activiteiten van Catamaranschool Zeehelden.

Sinds 2017 is het ook mogelijk om op surfkamp te gaan bij Zeehelden aan de Wassenaarse slag. Of je nu voor het eerst surft of het unieke surf gevoel al helemaal te pakken hebt, bij ons zit je goed!

Aanmelden voor het surfkamp

De leukste waterweek in het jaar!

Tijdens de week hebben we een afwisselend programma. Er zal onder begeleiding van ervaren surfinstructeurs voornamelijk worden gesurfd op surfboards en bodyboards, maar ook suppen, (branding)kayakken, en strandspel en -sport komen aan bod. Lekker buiten zijn op het strand en waterpret in zee staan in ieder geval voorop!

Daarnaast zal tijdens de week ook aandacht worden besteed aan theorieles. Zo wordt er uitleg gegeven over de stromingen in de Noordzee, de golven en de branding en de werking van de getijden.

Voor wie?

De surfkampen zijn voor waterratten van 8 tot en met 16 jaar oud. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A of een vergelijkbaar diploma.

Belangrijke data

Er is keuze tussen een surfkamp van vijf dagen en een surfkamp van drie dagen.

De surfkampen vinden plaats in de zomervakantie van maandag t/m vrijdag of van maandag t/m woensdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

De data van van het seizoen 2024 zijn de volgende.

– 15 juli t/m 19 juli of 15 juli t/m17 juli (vol)
– 22 juli t/m 26 juli of  22 juli t/m24 juli
– 29 juli t/m 2 augustus of 29 juli t/m 31 juli
– 12 augustus t/m 16 augustus of 12 augustus t/m 14 augustus
– 19 augustus t/m 23 augustus of 19 augustus t/m 21 augustus