Instructeur worden?

Catamaranschool Zeehelden is regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. Als je ervaring hebt met het geven van zeil of surf les en/of je bent een ervaren wedstrijdzeiler dan kom je in aanmerking voor deelname aan de trainingsdagen.

Ieder voorjaar organiseert Catamaranschool Zeehelden meerdere trainingsdagen voor (aankomende) instructeurs. Deze dagen zijn bedoeld om je zeilvaardigheid, materiaalkennis, theoretische en didactische kennis naar een nog hoger niveau te tillen. Er zal uitgebreid aandacht worden besteed aan het zeilen door de branding en verder op zee.

Wanneer?

De instructeur trainingen zullen dit jaar in het begin april zijn.

Denk je meer oefening nodig te hebben dan een weekend omdat je bijvoorbeeld wel veel zeilervaring hebt maar niet op de catamaran of op de Noordzee, dan bieden wij de mogelijkheid om in het hele voorjaar op regelmatige basis te komen trainen totdat je volledig veilig en verantwoord met cursisten de zee op kan.

Voor vragen en aanmelden mail naar info@catamaranschool.nl
Of bel Wouter van Raaij 06-41554949

Stage lopen?

Zeehelden Catamaranschool aan de Wassenaarseslag is op zoek naar enthousiaste sportinstructeurs om ons Zeeheldenteam te versterken.

Over de stage:

Als stagiair zal je op het strand en in de Noordzee aan de Wassenaarseslag werkzaam zijn als sportinstructeur. Je zal je bezighouden met het opzetten van een strandprogramma tijdens onze Watersportweken voor cursisten van 10 t/m 18 jaar. Je zal de cursisten begeleiden en enthousiast maken voor verschillende watersportactiviteiten en strandspellen. De werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig en/of met een mede-instructeur geven van surf-, bodyboard-, sup- en kajaklessen en het verzorgen van diverse strandspellen, zoals beachvolleybal, powerkiten en dergelijke. Als stagiair krijg je bovendien een organisatorische rol bij het vormgeven van de activiteiten toebedeeld. Eventueel kan de stage worden aangevuld door deze werkzaamheden tevens te vervullen voor diverse groeps- en bedrijfuitjes voor volwassenen.

Over de organisatie:

Zeehelden Catamaranschool is een stichting die zeilcursussen en andere watersportcursussen aanbiedt aan kinderen en volwassenen. De doelstelling van Zeehelden is het onderwijzen, beoefenen en faciliteren van watersport aan de Noordzeekust. Het Zeeheldenteam bestaat uit ongeveer twintig jonge, sportieve instructeurs.

Jouw kenmerken:

– Sportief, veelzijdig en leergierig.

– Zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel.

– Surfinstructeur- en/of  lifesaver diploma is een pre.

– Meerdere talenkennis is een pre.

Wat bieden wij:

– Een uitdagende zomerstage, met mogelijkheden tot inzetbaarheid buiten de stage om.

– Professionele begeleiding.

– Een stagevergoeding.

– Het vergroten van je capaciteiten. In overleg kan de stage worden aangepast, zodat deze aansluit bij de competenties die je graag wilt behalen.

– Een super leuke en gezellige sfeer in een jong en energiek team.

Contactgegevens:

Als je interesse hebt in deze stage, stuur dan een e-mail aan Wouter van Raaij via info@catamaranschool.nl.

Catamaranschool Zeehelden werkt samen met KZVW en heeft als primaire doelstelling het bevorderen van de watersport aan de noordzeekust.