Privéles bij Catamaranschool Zeehelden

Introductieles

Een introductieles catamaran zeilen is een unieke kans om met de meest spectaculaire vorm van zeilen kennis te maken. De introductieles duurt twee uur. Tijdens de les krijgt u uitleg over het materiaal en over de veiligheid op zee. Afhankelijk van de omstandigheden en van uw ervaring, kan er tijdens het varen in de trapeze worden gestaan of worden gestuurd.

Privéles

Een dag privéles catamaran zeilen duurt van 10:00 tot 17:00 uur en is inclusief lunch. De lesopzet zal speciaal op uw ervaring en ambitie worden toegespitst. Zaken die in ieder geval aan bod zullen komen zijn:

– Veiligheid op zee
– Op- en aftuigen
– Koersen en zeilstanden
– Gewichtsverdeling en trapeze
– Overstag en gijpen
– Uitvaren en landen door de branding
– Stroming en getijden

Bij meerdere dagen privéles wordt het programma verder uitgebreid en wordt dieper op de verschillende facetten van het catamaran zeilen ingegaan. Catamaranschool Zeehelden is er in gespecialiseerd om u van beginnende tot zelfstandig varende en tot gevorderde catamaranzeiler op te leiden.

Wilt u zich alvast verdiepen in de theorie van het catamaranzeilen op zee, kijk dan op de pagina zeiltheorie

Wanneer?

Bij onze Catamaranschool kunnen in de periode van mei tot oktober privélessen worden geboekt. De instructeurs bepalen op basis van de weersomstandigheden (denk hierbij aan windkracht/-richting en golfhoogte) of de lessen door kunnen gaan. Bij slechte weersomstandigheden zal er in overleg een andere datum worden afgesproken.

Kosten

Introductieles (2 uur met 2 personen): € 85,- p.p.
Privéles (1 hele dag met 2 personen): € 140,- p.p.
Privéles (2 hele dagen met 2 personen): € 270,- p.p.
Privéles (3 hele dagen met 2 personen): € 405,- p.p.

Introductieles (2 uur met één persoon): € 110,-
Privéles (1 hele dag met één persoon): € 220,-.
Privéles (2 hele dagen met één persoon): € 410,-.
Privéles (3 hele dagen met één persoon): € 615,-

Prijzen zijn inclusief wetsuit, zwemvest, trapeze en safety gear. Bij privélessen is de lunch inbegrepen.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@catamaranschool.nl om in overleg een datum voor een introductieles of een privéles te kunnen bespreken.

Veel gestelde vragen

Kan ik een introductieles of privéles cadeau doen? Ja, dat kan. Stuur een email naar info@catamaranschool.nl met uw gegevens en die van de begunstigde, dan ontvangt u na betaling van de aan u verzonden factuur een Catamaranschool Zeehelden cadeaubon. De gegevens van de begunstigde worden op de cadeaubon vermeld.

Hoeveel lessen heb ik nodig, voordat ik zelfstandig op zee kan varen? Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. Het aantal lessen hangt af van uw zeilervaring en aanleg. Ook zijn de weersomstandigheden van grote invloed op het (zelfstandig) varen op zee. Vrijwel altijd zijn er voor beginnende catamaranzeilers minstens drie dagen les nodig om met gunstige omstandigheden zonder instructeur op zee te kunnen varen.

Groepsarrangementen kunnen op maat gemaakt worden.

Kijk hier voor Contact en Route >>