Privéles en cursus catamaranzeilen bij Catamaranschool Zeehelden

Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u van water en wind? Dan is catamaranzeilen zeker iets voor u! Op het strand bij de Wassenaarseslag kunt u nu catamaranles op zee volgen. We hebben een aanbod van introductieles tot complete cursus.

cursus

Voor wie?

De cursussen en lessen zijn voor zowel beginnende als gevorderde (catamaran)zeilers op binnenwater dan wel op zee.

Wanneer?

Bij onze Catamaranschool kunnen in de periode van mei tot oktober cursussen en privélessen worden geboekt. De instructeurs bepalen op basis van de weersomstandigheden (denk aan windkracht/-richting en golfhoogte) of de lessen door kunnen gaan. Bij slechte weersomstandigheden zal er in overleg een andere datum worden afgesproken.

Waar?

De cursussen en privé lessen worden gegeven bij de KZVW aan de Wassenaarse Slag, Wassenaar. Op ongeveer 10 minuten rijden van de A44.

Cursus of privéles?

Zowel de cursus catamaranzeilen als de privélessen zijn van een hoog niveau en worden door zeer ervaren instructeurs gegeven.

De cursus catamaranzeilen bestaat uit drie opeenvolgende zaterdagen (met een vierde zaterdag als reserve dag). De cursus vindt plaats in mei, juni, juli, augustus of september en volgt een vaste lesopbouw verdeeld over drie zeilniveaus.

Bij een privéles kunt u in overleg de datum en het aantal lessen bepalen. De lesopbouw kan ook meer op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Als u het catamaranzeilen gewoon eens wilt proberen dan is een (privé) introductieles geschikt.

Meer informatie over de cursus catamaranzeilen en privélessen vindt u op de volgende pagina’s:

Cursus catamaranzeilen

Privéles

Groepsarrangementen kunnen op maat gemaakt worden.

 

Kijk hier voor Contact en Route >>