Privéles en cursus catamaranzeilen bij Catamaranschool Zeehelden

Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u van water en wind? Dan is catamaranzeilen zeker iets voor u! Op het strand bij de Wassenaarseslag kunt u nu catamaranles op zee  volgen. We hebben een aanbod van introductie les tot complete cursus.

cursus

Voor wie?

De lessen zijn voor zowel beginnende als gevorderde (catamaran)zeilers op binnenwater dan wel op zee.

Wanneer?

Bij onze Catamaranschool kunnen in de periode van april tot oktober privélessen worden geboekt. De instructeurs bepalen op basis van de weersomstandigheden (denk aan windkracht/-richting en golfhoogte) of de lessen door kunnen gaan. Bij slechte weersomstandigheden zal er in overleg een andere datum worden afgesproken.

Waar?

De privé lessen worden gegeven bij de KZVW aan de Wassenaarse Slag, Wassenaar. Op ongeveer 10 minuten rijden van de A44. De cursus catamaran zeilen wordt zowel bij de KZVW aan de Wassenaarse slag als bij de KZVS op het Zwarte pad in Scheveningen gegeven.

Privéles of cursus?

Zowel de privélessen als de cursus catamaranzeilen zijn van een hoog niveau en worden door zeer ervaren instructeurs gegeven. De cursus catamaranzeilen bestaat uit drie zaterdag en in mei, in juni of in september en volgt een vaste lesopbouw verdeeld over drie zeilniveaus. Bij een privéles kunt u zelf de datum en het aantal lessen bepalen. De lesopbouw kan ook meer op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Als u het catamaranzeilen gewoon eens wilt proberen dan is een introductie les geschikt.

Meer informatie over de cursus catamaranzeilen, de privélessen en de introductie les vindt u op de volgende pagina’s
privéles
cursus catamaranzeilen

 

Groepsarrangementen kunnen op maat gemaakt worden.

 

Kijk hier voor Contact en Route >>