Surfkamp 5 dgn 15 juli t/m 19 juli 2024

340.00

Surfkamp op het strand van de Wassenaarse slag. Surfen, suppen, bodyboarden, kayakken en leuke strandsport en spellen. Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur, inclusief lunches en een afsluitende BBQ. Voor jeugd vanaf 8 jaar.

Aanmeldingen nu open!

Categorie:

Beschrijving

Aanmelden surfkamp

Locatie:
Strand, Wassenaarse Slag clubhuis KZVW. Aan een van de fijnste stranden van Nederland is ons clubhuis ingericht met onder andere een lunchruimte, kleedkamers met sanitair en douche en een ruim terras. Met de auto is het onze locatie ongeveer 10 minuten rijden vanaf de afslag Wassenaar (A44).

Vereisten:
De surfkampen zijn voor waterratten van 8 tot en met 16 jaar. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A of een vergelijkbaar diploma.

Materiaal:
Golfsurfplanken, bodyboards, stand-up paddelboards, kayaks en strandspellen.

Vorm:
Dat er op de Noordzee goed gesurft kan worden, is al een tijd bekend. Vanaf 2017 is het ook mogelijk om op surfkamp te gaan bij Zeehelden aan de Wassenaarse slag. Of je nu voor het eerst surft of het unieke surfgevoel al helemaal te pakken hebt, bij ons zit je goed! Tijdens de week hebben we een afwisselend programma wat onder andere bestaat uit:
– Golfsurfen in het water en training op de kant
– Bodyboarden in het water en training op de kant
– Suppen op het water en training op de kant
– Brandinkayakken op het water en training op de kant
– Veiligheid
– Stroming en getijden
– Diploma uitreiking
– En nog veel meer sport en spel.

Begeleiding:
Teamleider Wouter van Raaij en instructeurs.

Kosten: Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00, inclusief lunch en afsluitende BBQ € 340,-

Kleding en uitrusting:
Zeehelden heeft kleding en uitrusting beschikbaar. Als je eigen een eigen wetsuit hebt, kan je deze natuurlijk ook gebruiken. Verder moet je in ieder geval zwemkleding en warme kleding meenemen.

Meer aanvullende informatie volgt na aanmelding