Catamaran zeilkamp

Catamaranschool Zeehelden organiseert in de zomervakantie supergave zeilkampen. Er wordt namelijk met catamarans op zee gevaren wat natuurlijk super stoer en spectaculair is. Als je begint met catamaranzeilen dan zal je bij een instructeur aan boord zitten om alles te leren over sturen, zeilstanden, gewichtsverdeling en nog veel meer. Als alles goed is gegaan, kan je aan het eind van de week een van de vijf Zeehelden diploma’s bemachtigen. Wanneer je de basis van het catamaranzeilen goed in de vingers hebt, kan je zelfstandig met je maatje op een van de jeugdcatamarans leren varen. De instructeurs zullen je dan vanuit de motorboot coachen. Stel je eens voor: hangend in de trapeze racen over de Noordzee golven…

Tijdens de week zullen we nog veel meer leuke activiteiten doen die perfect bij het strand passen. In de golven gaan we bodyboarden, golfsurfen, suppen en/of brandingkayakken. Op het strand zullen we spellen en fun sports doen. Bij het zeilkamp ligt de nadruk op catamaranzeilen, maar als er door (weers)omstandigheden niet gevaren kan worden, hebben we heel veel mooie alternatieven waardoor een leuke week gegarandeerd is.

Klik hier om je aan te melden!

img_7278-kopie

Voor wie?

De zeilkampen zijn voor waterratten van 10 tot en met 18 jaar oud.

Wanneer?

De zeilweken vinden plaats in de zomervakantie van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

De data voor het seizoen 2023 zijn de volgende.

– 10 juli t/m 14 juli
– 17 juli t/m 21 juli
– 24 juli t/m 28 juli
– 7 augustus t/m 11 augustus
– 14 augustus t/m 18 augustus

Waar?

Bij de KZVW aan de Wassenaarse Slag, Wassenaar. Op ongeveer 10 minuten rijden van de A44 tussen Den Haag en Leiden.

20110918-zeehelden_mg_9166

Kosten

De kosten voor de zeilkampen bedragen € 435,- per week. Dit is inclusief al het benodigde materiaal, de dagelijkse lunches, tussendoortjes en drinken, en een afsluitende BBQ.

668

Klik hier om je aan te melden!