Cadeaubon 1 introductieles catamaranzeilen voor 2 personen

 200,00

Cadeaubon catamaranzeilen introductieles voor 2 personen

Op voorraad

Cadeaubon t.w.v. € 200,-

1 (privé) introductieles voor 2 personen

Een (privé) introductieles catamaran zeilen is een unieke kans om met de meest spectaculaire vorm van zeilen kennis te maken.

Er wordt gevaren met 1 instructeur aan boord. Tijdens de les wordt uitleg gegeven over het materiaal en over de veiligheid op zee. Afhankelijk van de zeilomstandigheden en van de ervaring van de deelnemers, kan er tijdens het varen in de trapeze worden gestaan of worden gestuurd.

Introductielessen worden gegeven in de ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur of in de middag van 14.00 uur tot 17.00 uur (optuigen, omkleden en twee uur vaartijd).

Al het benodigde materiaal (wetsuit, zwemvest, trapeze en safety gear) is voorhanden.  Een eigen wetsuit, zwemvest of schoentjes kunnen natuurlijk worden meegenomen. In ieder geval moeten zwemkleding en een handdoek worden meegebracht.

De lessen vinden plaats vanaf het strand aan de Wassenaarse Slag bij het clubhuis van de KZVW. Met de auto is het ongeveer 10 minuten rijden vanaf de afslag Wassenaar (A44). Er zijn twee ruime parkeerplaatsen. De zeilschool bevindt zich na de strandopgang aan de Wassenaarseslag 300m naar links, voorbij strandpaviljoen Sport.

Na betaling kan de cadeaubon worden gedownload. Print de bon en noteer hierop het bestelnummer. Het bestelnummer staat op de factuur. Zonder vermelding van het bestelnummer is de cadeaubon ongeldig.

De ontvanger van een cadeaubon kan een e-mail sturen naar info@catamaranschool.nl om in overleg een datum voor een les te bespreken.